joi, 30 iulie 2009

La 2 mai sau dansand pe melodia Paparazzi in miezul patului.


Credeti-ma ca nici nu stiu de unde dracu sa incep, de aceea am tot tras de timp privind scrierea acestui mult asteptat post. Un smecher ar incepe cu sfarsitul, iar un om de rand va incepe cu inceputul asa cum este firesc si ca atare voi adopta si eu cea de-a doua metoda. Asadar, iata-ne la gara, 6 pipite si 3 pularai, incercand sa ne explicam de unde a aterizat al 3-lea, noi stiind doar de venirea a doi indivizi de sex masculin. Ne urcam in tren, eu evident cu valiza de lot dupa mine, burdusita cu haine pentru 5 luni in New York. Nu mi-a ajuns trollerul, unde sa intre cele 4 perechi de pantofi, cele 8 bluze, cele 5 perechi de pantaloni, etc, ETC. Si da-i Antonico cu valiza taras. O baba care parca inghitise un dildo si ii ramasese bine infipt in gat nu se poate abtine sa nu ne atentioneze privind galagia. Mai ragaie cineva, mai trecem pe langa o localitate cu numele de Cochirleni si in final ajungem in gara la Mangalia intr-un timp foarte scurt de circa 5 ore si jumatate, in tren ramanand decat noi si vreo doua muieri. De acolo luam un maxi-taxi, rahat care ne lasa pachet la iesirea din 2 mai. Apoi dupa un drum de tipul safary in Egypt ajungem la vila la Luminita, the final destination. Vazand vila de la exterior, nefiind inca finisata, pancreasul imi ajunsese in gura, ma rugam sa avem wc si pat, dar cand am intrat, un zambet viagra mi-a aparut pe mecla, totul era mai mult decat ochei. Ne-am frecat ce ne-am frecat pe acolo, am aruncat bagajele pe unde am apucat si am coborat in curte, intr-un gen de flocisor, pardon foisor unde am mancat o ciorbelita mama, mama ce pluteau cartofiorii si morcoveii la noi in stomacus. Pe urma pac pac, ne-am tras costumele de baie pe noi, ne-am luat genti, esarfe, palarii, ochelari care mai de care, ultimele fite si basini, am facut perpedes drumul egiptean si am ajuns pe plaja. Jos textila si jap in apa algoasa si plina de provinciali care se uitau la noi ca la masini straine. Radeam si ne bateam cu apa si alge ca oligofrenii, ziceai ca tocmai scapaseram din cusca pelicanilor de la zoo Baneasa. Daca ar fi sa povestesc tot de-a amanuntu', cred ca degetele mele s-ar umple de basici si chiar nu vreau sa devin Antonica-puroi, asa ca voi aminti cateva momente ce se cer a fi amintite:

- ne-am bucurat asa de tare ca am reusit sa aprindem televizorul LEKO incat am inceput sa topaim ca niste capre in mijlocul paturilor. Bine, am mai topait noi si din alte motive motivoase.

- am fost in club cu trenu'. Daaa, cu trenul. Cand m-a sunat mamica si m-a intrebat cu ce ma duc in club si eu i-am raspuns 'cu trenul', mai avea un pic si ma injura crezand ca fac bascalie de ea.

- ne-am intors din Gossip sapte intr-un singur taxi, fiecare stand pe stomacul sau pe posteriorul altcuiva.

- pana sa ne hotaram sa luam taxiu', am vrut sa ne intoarcem tot cu trenul si am mai stat o ora si jumatate prin Costinesti crezand ca primul tren inspre Mangalia este la ora 5 dimineata. Surpriza, era la 7.

- asteptarea noastra s-a petrecut la o terasa pe al carei frontispiciu scria 'NARGILEA si SHAWORMA' si pe ai carei pereti erau spoiti palmieri si dansatoare din burice. Ah sa nu uit muzica ce se auzea in surdina 'of viata meaaaaaaaaaaaaaaaa'.

- unul din dubiosii din Gossip, un digimon imbracat in rozvernilgalbenportocaliumaro, cu niste ochelari pe care ii tinea pe jumatatea nanaului si care dansa pe sistemul 'bunicu' dand cu sapa'.

- am mancat la Luminita de ne-am lins si degetele de la picioare, daca mai stateam o saptamana cred ca intram pe usa in lateral. Unii au mancat si cate patru mici, sa dea naiba.

- am fost in clubu' de cele mai basinoase basini Imperio din Costinesti, care s-a dovedit a fi o laba trista. Dj optic, te-ai facut de k...!

- Dj optick deja mixa de trei ore, la care prietena Andra: eu mai vreau sa stauu, ca vreau sa-l prind pe Dj Optick!!!! Am inteles-o.

- in acelasi club a fost si un show erotic, din ala cu tate fluturande si pularai salivanzi. M-a scarbit total dat fiind faptul ca s-a petrecut pe melodia Billie Jean de Michael Jackson si ca pitipoancele au luat un minor sa-l satisfaca acolo pe scaunel. Normal, dar ce sunt proaste..doar pe un minor ar fi fost in stare sa-l faca sa i se scoale.

- m-am culcat pe melodia I'm yours, m-am trezit pe melodia I'm yours, micutul Razvanel a descoperit ca are repeat la ipod.

- acelasi individ a infiintat 'Brigada fetelor dol$e', avandu-l pe el ca impresar. Deci va dati seama.

- am reusit sa montam un cort pe plaja in care ne-am frecat unii de altii in marea majoritate.

- 'Ce rochicioară draguta are Mada!' zise prietena Giorgiana la 6 dimineata dupa ce ne-am intors din club, tinandu-ma de brat si in timp ce eu simteam toate pietrele prin sosetele lui Razvan. Asta i-a generat Antonicăi o gravaaa criza de ras.

- Stefan: 'Stati sa va povestesc unde au conceput-o ai mei pe sor'mea: Hawaii.Aprilie.1998'.

- dupa criza economica: 2 mai.Iulie.2009 si ne lasam de facut copii.

- Mada: 'Auzi Antonica, dar tu ai dansat cu ala?

Antonica: Nu, Doamne feresteee..

Gia: Nuuu, Doamne feresteee, nu ai dansat, doar te-ai lins cu el!'

- impreuna cu prietena Giorgiana, uitandu-ne la poze, i-am blocat telefonul micutului Razvanel, bagand adanc in mod gresit de trei ori codul PIN. Scuza-ne Razvaneeeeeel, o sa fim cuminti de acum inainte si poate chiar mai dol$ee!!

- de data asta impreuna cu pretena Mada, ne-am luat doua inghetate Big milk care s-au topit instant, mancandu-le astfel mai mult cu mainile si picioarele decat cu gura.

- prietena Raluca s-a naclait pe tot corpul cu crema spf 50+ si se intreba, se mira, aproape ca se dadea cu fundu' de pamant ca 'de ce nu s-a bronzat'.

- la intoarcere, singurul vagon care nu avea conditionat era vagonul 9, in care evident noi aveam bilete. Astfel, controlorii ne-au expediat in vagonul 8 si noi aveam bilete peste biletele altora, deci ca raspuns am primit 'Io nu ma mut de aicia, am copil', iar raspunsul meu a fost ca mi-am bagat o punga de napolitane sub maieu si am mimat travaliul, bineinteles urandu-le sanatate si fericire celor de la CFR.

- in final ne-am asezat si m-am descarcat nervos pe cei din jur. Exemple: Miss Plaja, omul cu gaini, cra-cra, Mowgli si asa mai departe.

- all in all, cu sau fara pantofi, m-am simtit excelent si mi-am dat seama ca distractia nu inseamna doar supt, lins, bani multi, bautura si tigari.


Apropo, asa ca de final, ca sa nu mor si eu proasta, cum te saruti cu degetele?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu